Wke

Hoe om te oefenen met uw hond

Uw hond maatje kan een geweldige workout vriend of zelfs een motiverende personal trainer te zijn! Net als mensen, kunnen honden gelukkig weer couch potato en krijgen te veel gewicht (naar schatting 45 procent van de Europese honden worden beschouwd als overgewicht of obesitas), dus met inbegrip van uw hond in uw gebruikelijke workout routine of trainingsprogramma kan een geweldige manier om te helpen uw hond fit en gezond blijven. Bovendien kan dit zeer motiverend voor u, het creëren van een schema waarin uw hond op u vertrouwt overeenstemming te blijven met de oefening.

Bij de oprichting van een gezamenlijke oefening routine, zich ervan bewust dat, in tegenstelling tot het trainen met een mensenvriend, zal uw hond pal niet in staat zijn om het zo voor de hand liggende te maken als hij had genoeg of vindt het tempo te afmattend. Dus, evenals weten hoe om te oefenen met uw hond, ook leren om de tekenen van overdrijven lezen en luisteren ze. Dit artikel zal u helpen om beide te doen.

Stappen

Hoe om te oefenen met uw hond. Beslis welke oefening u wilt doen met uw hond pal.
Hoe om te oefenen met uw hond. Beslis welke oefening u wilt doen met uw hond pal.
 1. 1
  Beslis welke oefening u wilt doen met uw hond pal. Hoewel joggen en wandelen de norm lijken te zijn, zijn er vele andere trainingen u en uw beste knop samen kunnen doen, en sommige van deze kunnen worden gebruikt om de workout routine variëren, om verveling te voorkomen dat voor een van jullie. In feite, ras is zeer belangrijk ervoor te zorgen dat uw hond niet te hard werken sommige spieren ten koste van anderen. Sommige grote workout routines voor mens en hond gelijk zijn:
  • Joggen, hardlopen of wandelen. Deze oefening kan goed werken voor jullie beiden - er rekening mee dat sommige soorten zijn beter geschikt voor lopen dan anderen. Voor het draaien, honden met een mager build, diepe borst en een lange snuit hebben de neiging om de beste te zijn voor hardlopen. Ook moet je niet lopen met een hond tot zijn skelet is volwassen, voorafgaand aan dat, kan schade ontstaan.
  • Zwemmen. Vooral als u een hond die water (zoals een Ierse Water Spaniel) houdt, een paar baantjes zwemmen met je maatje. Houd een oogje op uw hond gedurende de duik om ervoor te zorgen dat hij niet moeilijk doet of problemen, terwijl in het water - sommige honden kan een zwemvest nodig hebben om te helpen houden hun hoofd boven water. Dit is een goede oefening voor honden met gewrichtsproblemen. Echter, mag u niet in staat om veel baantjes zwemmen doen als je nodig hebt om een ​​oogje houden op uw hond - houd hier rekening mee bij deze keuze als een team exercise.If uw hond niet comfortabel in het water, don voelen 't zet ze binnen
  • Agility training. Maak een hindernisbaan (hindernissen, tunnels, kabels, etc.) voor uw hond. Rennen, springen en kruipen zijn een geweldige manier om verschillende spieren te gebruiken en kan uw hond naar de andere belangrijke spieren te oefenen - zijn of haar hersenen. In de tussentijd heb je de plicht om bij te blijven!
  • Fietsen. Een trage fietstocht met je hond aan je zijde is een geweldige manier om te helpen uw pup besteden sommige opgekropte energie. Houd een oogje op uw hond in de hele rit. Uw hond is besteden aanzienlijk meer energie dan je zo op zoek naar tekenen die wijzen dat hij / zij is pooped.Also zeker om pauzes te nemen voor uw hond als ze nodig hebben om te doen hun buisness
  • Skaten of rolschaatsen. Alleen een expert rollerblader / schaatser moet proberen om deze training te voeren met zijn / haar hond. Ook, zorg ervoor dat uw pup beheerst de vaardigheid van de hiel en is over het algemeen gehoorzaam, zodat hij / zij trekt niet je van het pad.
  • Langlaufen. Wintersporten kan een ontploffing met uw hond. In plaats van het nemen van een stevige wandeling, riem op sommige cross country ski's en uw pup aan uw zijde.
  • Doga. Dit is een kruising tussen yoga en hond - het is natuurlijk yoga met je hond! Dit kan een rustige en aangename workout ervaring voor de twee van u zijn, op zoek naar een klasse in uw omgeving. Als er niet een klasse, check out video's online en volg de instructies met zorg.
  • Hond spelletjes. Zie hieronder voor een meer diepgaand overzicht van het gebruik van games als oefening.
 2. 2
  Je hond leert hoe je hiel. De enige manier waarop je in staat om een ​​effectieve workout te bereiken met je hond is als hij is in sync met je lichaamsbewegingen. Onderwijs van uw pup de basisopdracht van de hiel zal u toelaten om uw hond onder controle te houden, terwijl op of los van de riem en helpt jullie beiden letsel te voorkomen.
  • Laat uw pup aangelijnd zitten of staan ​​naast je linkerbeen met jullie beiden in dezelfde richting.
  • Breng een traktatie zakje met kleine treats.You zullen belonen van uw hond vaak, dus je zult willen breken lekkernijen in kleine, vingernagel formaat beten.
  • Zeg de naam van uw hond, maak oogcontact en loop twee stappen vooruit. Als uw pup wandelingen met u, hem belonen met een traktatie. Als hij niet aanslaan, een back-up en herhaal deze stap totdat hij loopt met je mee.
  • Herhaal deze twee stappen beweging meerdere keren totdat het een tweede natuur voor uw pup om je te volgen.
  • Verhoging van de hiel beweging tot vier en daarna zes stappen, het belonen van uw pup langs de weg.
  • Als uw hond wordt verveeld of achterblijft, neem dan een pauze. Echter, als hij blijft dit gedrag zeggen: "aah-ahh" en zijn naam om zijn aandacht te krijgen. Ga terug naar de basis stappen en dan belonen.
  • Praktijk hiel zo vaak mogelijk - twee keer per dag is ideaal.
 3. 3
  Zorg ervoor dat uw hond goed is gesocialiseerd. Weet je hoe je hond reageert wanneer het ontmoeten van andere honden? U wilt niet uit te vinden voor de eerste keer toen hij besluit om allemaal uit vechtpartij met een andere hond, terwijl je in je oefening versnelling en ver van huis. Wees er zeker van dat hij andere honden zal negeren of gedragen zich beleefd om hen heen wanneer komen over hen. Even, hoe voel je je als je over andere honden zoals je bent en over het uitoefenen? Je moet er zeker van dat je situaties van mogelijke confrontatie met andere honden kan omgaan en omgaan met uw hond gepast.
 4. 4
  Evalueer geschiktheid van uw hond en de gezondheid niveaus. Mogelijkheid van uw hond om te participeren in dezelfde oefening als je zal afhankelijk zijn van zijn huidige conditie, maar ook als in goede gezondheid. Als hij is niet erg fit, moet u op maat van uw oefening om hem te helpen een betere conditie te komen. En als hij heeft gezondheidsproblemen, praat dan met uw dierenarts over de kwesties die voor uw hond tijdens het sporten. In feite, is het sterk aanbevolen dat u uw hond bij de dierenarts voorafgaand aan een oefening regime beginnend volledig onderzocht.
  • Voordat u met u, moet uw hond in staat zijn om 30 tot 60 minuten lopen zonder moe te worden. Een hond niet in staat om dit te doen zal de concentratie op het eerste het verbeteren van zijn basisconditie vereist.
  • Een fit hond moet uiteindelijk in staat zijn om ongeveer 5 kilometer lopen met u, langzaam opbouwen tot 10 kilometer. Boven dit bedrag, overleg dan met uw dierenarts.
 5. 5
  Kies het juiste moment van de dag te oefenen. Honden hijgen om warmte vrij en hebben niet het efficiënt zweten systeem mensen hebben. Als zodanig beperken het moment van uitoefening van de koelere delen van de dag, zowel 's morgens vroeg of' s avonds. Dit is ook beter voor u, want het houdt je uit de hitte en de UV-stralen van de zon op zijn heetst en voorkomt dat u oververhitting ook. Voor veel mensen is het plannen van oefening in deze tijden past goed rond werkverplichtingen ook.
  • Wees altijd bereid om te kijken naar tekenen van oververhitting of zelfs een zonnesteek bij uw hond. Meer informatie kan worden gevonden.
 6. 6
  Laat uw hond om op te warmen voordat u uit te werken. Hoewel sommige hond deskundigen van mening zijn dat uw hond zal zeer waarschijnlijk geen behoefte aan een warming-up, overwegen de persoonlijkheid van uw individuele hond en conditie. Als uw pup is het dragen van een paar extra kilo's, heeft gewrichtsproblemen of krijgt daar in jaren, zal het geen kwaad om hem een ​​snelle warming-up terwijl je rekken. Hier zijn een aantal eenvoudige warming-up methoden om te proberen:
  • Apporteren voor een paar minuten. Laat uw hond een aantal van die temperamentvol opgehoopt stijgende energie eruit te komen door het gooien van de bal of frisbee en een paar keer waardoor hij sprint na. Echter, dit alleen doen voor een paar minuten, zodat je niet dragen hem helemaal uit. Merk op dat een goed half uur spel van Frisbee in het park kan dienen als een training voor jullie beiden in zijn eigen recht.
  • Probeer dan een langzame, rustige warming up tempo. Werken tot je kracht lopen door in eerste instantie te beginnen met een rustige wandeling. Dit zal ook geeft u de gelegenheid om te oefenen en versterken de hiel voordat je hoofd uit.
 7. 7
  Vast een eerste tempo. Volgens een studie uit 2006 door de Vereniging voor Pet preventie van obesitas, de gemiddelde hondenuitlaatservice tempo blijkt te zijn ongeveer 22 tot 24 minuten per mijl. In dit tempo zal je niet eens je hartslag boven de rusten. In plaats van hem te laten ruiken, te achtervolgen of te onderzoeken elke struik of boom, moet u hem laten weten dat u menens is. Dit kan een paar dagen duren om een ​​routine van een stepped-up tempo te lopen, dus wees geduldig.
  • Begin je wandeling of joggen door het maken van de eerste oogcontact en het beoefenen van de hiel. Na een tijdje zal hij dit gedrag associëren met oefening.
  • Begin uw training door te lopen in een vlot tempo. Zelfs een 19 minuten mijl in het begin zal uw hond zich op de kwestie van de hand.
  • Houd de riem relatief krap, maar niet zo strak dat de hond heeft geen speelruimte. Wil je wat spanning op de lijn, maar u wilt ook uw hond te voelen vrij om een ​​soortgelijke tempo te handhaven zonder getrokken of gesleept.
  • Na het lopen ongeveer de helft van een mijl, halen het tempo om uiteindelijk te joggen of wandelen een 15 minuten mijl als uw hond is in goede vorm. Helaas, als je geïnteresseerd in het uitvoeren van verscheidene mijlen in een acht minuten mijl tempo bent, moet u uw pup thuis te laten en in plaats daarvan doe je afkoelen mijlen bij elkaar.
  • Overweeg het gebruik van de "interval lopen". Deze bestaat uit afwisselende uw wandeling met joggen, lopen achteruit en opzij schuiven voor kleine stappen van de tijd. Dit varieert van het tempo, de techniek en is zowel bruikbaar bij het opbouwen van uw hond de aanvaarding van de workout routine en bij het maken van de oefening leuker.
  • Spelen dog tag in het park kan een leuke manier om in een aantal lopende en achter bewegen allemaal terwijl het hebben van plezier zijn. Alleen toestaan ​​dat een hond uit de lijn waar de regels het toelaten, maar te doen vinden plaatsen waar dit kan worden gedaan, want het is een uitstekende oefening voor uw hond de vrije loop.
  • Het is aanbevolen dat je je aan een zachte ondergrond als joggen of hardlopen, om uw hond voetzolen te beschermen.
 8. 8
  Werk tot langere afstanden en een sneller tempo. Als je net begint te lopen of wandelen met uw pup, neem het langzaam en geleidelijk verhogen van uw afstand en snelheid. Let op waar uw hond zich bevindt in relatie tot u. Honden de neiging om liever het zijn voor u - als uw hond vertraagt ​​en is wandelen of hardlopen langs je of achter je, is het tijd om te stoppen.
  • Begin de eerste paar weken alleen wandelen of langzaam joggen tussen de 30 tot 40 minuten. Neem voldoende rust en water breekt voor de hond en beschouwen interval training. Misschien joggen op een 15 minuten mijl tempo gedurende vijf minuten en neem vervolgens de intensiteit naar een ongedwongen wandeling voor 10 minuten in het begin.
  • Na ongeveer zes weken van regelmatige lichaamsbeweging, kan uw hondsvriend is klaar om te gaan voor het enthousiasme en vullen een uur van vaste cardio.
 9. 9
  Draai gebruikelijke gedrag van uw hond in een training voor u. Honden houden om te halen, jacht, springen en rennen rond in cirkels. Als je creatief genoeg bent, kun je deze instinctieve gedrag te veranderen in een workout routine die aan uw eigen. Terwijl hoe je over dit hangt af van de aard van de training die je doet en de reactiviteit van de hond, hier zijn een paar suggesties:
  • Bij het doen van sit-ups, het bezit van een hondenspeeltje. Elke keer als je zitten, doen alsof ze het speelgoed te gooien. Uw hond moet denken het is gegooid en proberen te jagen na het. Een variant op dit is een hele mand met speelgoed te gooien hebben, grijpen een en eigenlijk elke keer dat je rekken omhoog gooien. U kunt elke opgehaalde speelgoed back back-up nemen van je hond elke plaatsvervanger stretch.
  • Bij het doen van enige opwaartse stretch, houdt een speeltje voor uw hond en bereiken tot aan de hemel, uw hond stimuleren om te springen voor het. Geweldig voor uw opwaartse stretching, leuk voor hem.
  • Plaats uw gebruikelijke fitnessapparaten in de achtertuin als het weer is goed. Zorg dat de apparatuur is op gelijke intervallen - je bent draaien dit in een oefening cursus voor u en een hindernisbaan voor uw hond. Plaats uw hond aan de lijn en lopen door alle dingen die je hebt ingesteld, zoals touwtje springen, dansen met je hoelahoep en strekken met uw stretch banden. Bij elk interval, hebben hem op je wachten of, als hij zich verveelt, probeer hem te betrekken op een bepaalde manier. Elke keer als hij rent weg, zie het als een kans om rev up van uw workout als je hem terug te jagen. Een variant op dit is om behendigheid stijl obstakels die zijn gemaakt voor uw hond bevatten. Op die manier krijgt hij een aantal speciale workout activiteiten te doen.
  • Bij het uitvoeren, profiteren van de natuurlijke neiging van uw hond te stoppen en ruiken op willekeurige tijdstippen als een kans voor het verbeteren van uw eigen behendigheid. In staat zijn om te stoppen of draaien tijdens een run op een moment van kennisgeving is een uitstekende vaardigheid te ontwikkelen voor sport en algemene fitheid.
  • Lopen op en neer trappen samen. Zorg ervoor dat uw hond is aangelijnd.
 10. 10
  Draai de gebruikelijke hond spellen in uw werkelijke training. Deze aanpak is geweldig als je het atletische type, zoals u zult krijgen allebei een geweldige all-round training. Apporteren, gooien of dribbelen een bal aan / met je hond, met een ruk-of-war met je hond en spelen verstoppertje met hem kan trainen materiaal zijn zonder al te veel moeilijkheden betrokken bij de oprichting ervan.
  • Probeer flyball, frisbee en freestyle dansen als andere leuke opties.
  • Retriever / sport rassen zoals Labradors en Spaniels zijn zeer geschikt voor "fetch workouts".
  • Terriers houden tug-of-war, want ze houden ervan om naar dingen te houden! Voorkomen dat het spelen tug-of-war tot uw hond weet hoe te laten vallen op commando wel, of je over-spannende de hond (in welk geval hij agressief kan worden) riskeren.
  • Honden die graag kudde (zoals Corgi's, Collies en Herdershonden) zullen genieten van een goed potje voetbal met je mee.
  • Probeer verschillende spellen om te zien waar uw hond reageert op het beste. Je vindt men snel genoeg!
  • Hoewel sommige soorten kan een type van een game over een andere voorkeur, proberen ze te mixen tot het een meer gevarieerde ervaring voor jullie beiden te maken.
 11. 11
  Ken de tekenen van overdrijven de oefening. Een hond die geniet zelf zal verschijnen gelukkig en alert, niet moe of zeurderig. Zitten of liggen, te laten vallen achter je of gewoon stoppen met zijn goede indicatoren dat uw hond genoeg heeft gehad. Heeft deze tekenen als koppigheid niet verkeerd interpreteren als het gaat om trainingen te oefenen. Ook moet elk teken van kreupelheid serieus worden genomen en gecontroleerd door de dierenarts zo snel mogelijk.
 12. 12
  Hydrateren en beloning na de training. Hydrateren met verse koele water voor u en uw hond. Overwegen om hem een ​​speciale gezonde traktatie - een die niet zal pakken op extra kilo's, maar zal smaken als een enorme beloning na een goede training.
  • Bevroren bananen of bosbessen. Als uw hond is geweest op een warme dag, beloon hem met een stuk bevroren banaan of bosbessen. Beide hebben veel vitaminen en smaak heerlijk, vooral als bevroren.
  • Zorg ervoor dat uw hond heeft genoeg te drinken. Laat hem te drinken zo veel als hij wil na een training. Uw hond zal u laten weten wanneer hij voelt gehydrateerd. Voeg enkele ijsblokjes aan het water van uw hond te houden extra koele of gewoon geef hem wat ijs als een traktatie.
  • Zorgen voor rusttijd. Leid je hond naar zijn favoriete plek om te rusten voor een post-workout nap. In feite, overwegen om er zelf een als herstellende slaap is een van de beste manieren om de kilo's op afstand te houden.

Tips

 • Jongere honden zal de neiging om een ​​meer actieve oefening metgezel dan oudere zijn. Houd hier rekening mee bij het samenstellen van het oefenschema.
 • Breng een opvouwbare schotel en een fles water mee voor uw hond, zodat u hem water geven, ongeacht waar je ook gaat. Ken de locatie van drank fonteinen en andere veilige waterbronnen.
 • Zorg ervoor dat uw hond geschikt tagged / gechipt is, heeft al zijn inentingen gehad en is het dragen van identificatie.
 • Na het doorbrengen van de tijd op straat, in parken, op het strand, enz., controleer uw hond poten voor krassen, stekels of andere voorwerpen vastgeklemd in de poot gebied.
 • Overweeg het gebruik van een zachte leider of een harnas voor meer controle, vooral als uw hond is overdreven nieuwsgierig is of niet volledig onder de knie de hiel commando.
 • Agility training voor uw hond kan een geweldige teamwork training geven voor jullie beiden dat is zowel leuk en nuttig.
 • Voordat u uw hond laat los van de riem, weet je ordonnantie regels stad aangelijnd wetten en nadenken over wat er zou gebeuren aan een drukke weg, als uw hond waren om andere mensen of andere dieren tegenkomen.
 • Krijgen de kinderen deelnemen aan het trainen met uw familie hond ook. Het is goed voor hun gezondheid te nemen aan regelmatige lichaamsbeweging en de prikkel van het spelen met de hond op hetzelfde moment zal het veel meer plezier voor alle betrokkenen te maken.
 • Het is aanbevolen dat je leest een paar goede boeken over agility training. Deze zullen u helpen om de juiste koers voor uw hond te plannen. Als je echt serieus over nadenkt, kan het worden nagestreefd als een sport.

Waarschuwingen

 • Is uw hond overgewicht of obesitas? Controleer dit ook voor de lancering in een oefening plan, want je kan nodig zijn om op maat van de hoeveelheid lichaamsbeweging om gewicht te verliezen behoeften van de hond passen. Om te weten of uw hond te zwaar is, zie hier voor meer informatie.
 • Sommige rassen zijn niet gemaakt om veel lichaamsbeweging te doen omdat ze moeite hebben met ademhalen gemakkelijk, zoals de pug-faced honden of Boston terriers (kortschedelige of korte-faced honden). Anderen kunnen benen te kort voor lange periodes van wandelen of sporten, maar kortere uitbarstingen kon doen. Honden, zoals teckels en basset honden met een aanleg voor rugproblemen kan deze problemen verergeren met te veel lichaamsbeweging, vooral hardlopen.
 • Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u uw dierenarts controleren van uw hond voordat je gedeelde trainingsprogramma.
 • Als uw hond is zwaar hijgen, hoesten, piepende ademhaling, schuim op de mond, tekenen van lusteloosheid of terug te trekken aan de riem, vertragen en / of te stoppen. Zorg ervoor dat u toestaan ​​dat uw hond tijd om te wandelen en te hydrateren voordat u of opnieuw te lopen.
 • Neem buitentemperaturen houden - als je je voelt oververhit tijdens uw training, nadenken over hoe je hond moet voelen - honden hebben de neiging om zeer snel oververhit raken. Vermijd zware lichamelijke inspanning op warme dagen. Bovendien stoppen en ga naar binnen om uitputting door hitte te vermijden wanneer uw hond tekenen van oververhitting. Let op warm asfalt - het kan leiden tot poot pad branden en oververhitting van uw hond snel.
 • Als uw hond begint te slap of janken tijdens je workout, bezoek dan onmiddellijk uw dierenarts. Gleed knie of heup gewrichten komen vaak voor sommige rassen en moet onmiddellijk medische hulp in.
 • Het is heel goed mogelijk om honden te spelen en te lui zelf - vermijd de verleiding en echt betrokken door lopen over en het veranderen van uw posities in de training.