Wke

Hoe maak je een dropshot rig vissen

De drop-shot rig is een finesse techniek die de bas visserij wereld heeft genomen door een storm. Een drop-shot rig zal vaak vangen vis wanneer reactie aas niet de truc zal doen.

Stappen

Hoe maak je een dropshot rig vissen. Drop-shotting is een finesse techniek die licht lijn nodig, dus gebruik een spinning outfit up wachtrij met 6 - tot 10-pond-test lijn.
Hoe maak je een dropshot rig vissen. Drop-shotting is een finesse techniek die licht lijn nodig, dus gebruik een spinning outfit up wachtrij met 6 - tot 10-pond-test lijn.
 1. 1
  Drop-shotting is een finesse techniek die licht lijn nodig, dus gebruik een spinning outfit up wachtrij met 6 - tot 10-pond-test lijn.
 2. 2
  Met behulp van een palomar knoop, das een kleine druppel-shot haak op de lijn, ongeveer 18 centimeter omhoog vanaf het einde. Binden zodat de haak opvalt loodrecht uit de lijn.
 3. 3
  Aan de tag einde van de lijn, ongeveer 18 centimeter vanaf de haak, das op een drop-shot gewicht.
 4. 4
  Zet een kleine finesse aas aan de haak. Vier-inch wormen, kleine buisjes en larven zijn goede drop-shot aas. In Californië, zijn de bas vissers begin tot sommige vliegen gebruiken, zoals slingers, op hun drop-schot rigs.
 5. 5
  Drop de rig recht naar beneden over de rand van de boot (geen casting nu). Wanneer de lijn gaat slap, tot aan de lijn is strak en het gewicht is aan de onderkant.
 6. 6
  Met het gewicht op de bodem, schud de staaf voorzichtig. Je wil gewoon wiebelen de verleiding zonder tillen het gewicht.
 7. 7
  Een beet kan alles zijn van een sleepboot naar een zijwaartse beweging te zijn. Als uw haken zijn goed en scherp, alles wat je hoeft te doen is reel moeilijk aan de haak te stellen.
 8. 8
  Niet het paard van de vis in. Vergeet niet je licht lijn op.
 9. 9
  Na de landing van een vis, controleer je knopen en haak en ga terug naar het. Op een goed stuk van structuur, kan er een aantal goede Bass zijn.

Tips

 • Fluorocarbon lijn kost meer, maar omdat het is glashelder en heeft geen rek, is het ideaal voor drop-shotting.
 • Je hoeft niet aan een haak direct koppelen aan de lijn. U kunt een vat draaibaar toevoegen en uitbreiden van een stuk van de lijn, en haak ongeveer 2-4 "van de wartel.
 • Als je eenmaal goed in het verticale drop-shotting krijgen, kunt u beginnen te experimenteren met het uitdrijven van en het tuig terug te slepen, en vissen het over breuklijnen en andere soorten van de structuur.
 • U kunt uw eigen drop-schotgewichten maken door te knijpen een uiteinde van een vat draaibaar in een split-shot. De draaibare helpt lijn twist.

Waarschuwingen

 • Gieten van een druppel-shot rig kan gevaarlijk zijn, dus wees voorzichtig, en niet proberen als je niet genoeg vissen ervaring hebben. Aangezien het gewicht en de haak zijn gescheiden, is het makkelijk om je partner (of jezelf) haak als je niet uitkijkt.

Dingen die je nodig hebt

 • Monofilament of fluorocarbon lijn in 6 - tot 10-pond-toets.
 • Haken (veel bedrijven maken nu haken speciaal voor drop-shotting.
 • Drop-shot gewichten
 • Klein zacht plastic aas zoals wormen, Yamamoto Senkos, larven, buizen, enz.