Wke

Hoe je angst te overwinnen

Te ontdoen van je angsten en zorgen, te verplaatsen naar de houding van rust en vrede. Deze zin zou betrekking hebben op miljarden mensen in de wereld. Met onze hectische en we zijn gebonden aan worden benadrukt. Deze spanningen kunnen in iemands schoot vallen, ongeacht leeftijd en eventuele bijzondere reden. Deze spanningen en kan worden genezen met alleen een beetje bewustzijn van mogelijkheden voor zelfhulp. Een paar suggesties kunnen u helpen verveling die is stress, en deze andere angsten en verdriet jezelf te overwinnen. Stress is noodzakelijk, maar overmatige stress is giftig! Stress schaadt de gezondheid en kan verkorten je leven... te lachen en wordt gezegd dat het leven verlengen.

Stappen

Hoe je angst te overwinnen. Herken de oorzaak van uw angst.
Hoe je angst te overwinnen. Herken de oorzaak van uw angst.
 1. 1
  Wees trouw aan jezelf, schrijf je vreselijk verdrietige gevoelens, maar ook een lijst van de "kansen" en "goede ideeën" om, en manieren om plezier te hebben, of in een dagboek of een andere notebook "iets nuttigs doen": gewoon laten allemaal uit. Maar nogmaals, beseffen dat dit ook je depressief kunnen maken als je alleen een opsomming en imprinting negatieve ideeën in je geest.
 2. 2
  Herken de oorzaak van uw angst:
  • We krijgen ongemakkelijk en beginnen in paniek alleen als we het gevoel dat sommige situatie onhandelbaar of te beheren.
  • Als je ontdekt een aantal redenen voor uw spanning, heb je gewonnen helft van de strijd.
  • Bijvoorbeeld: "Juana altijd voelde zich ongemakkelijk wanneer haar baas gaf haar een deadline. Zodra ze erachter kwam dit probleem, zou haar volgende stap zijn om een oplossing voor te vinden ".
 3. 3
  Denk positief en persistent:
  • 'Billy is een manier om een ​​meisje is alleen als hij wil in te voeren ". We moeten altijd de wijze van levend houden in ons en vertrouwen op onze instincten voor verbetering. We opgroeien vaststelling van onze problemen of ze zijn algoritmen, wetenschap, rekeningen of concurreren met vrienden op de middelbare school. Als je had niet altijd verloren dan is er geen manier kunt u altijd verliezen nu. Dus, oppeppen en na te denken over het vinden van een goede oplossing voor uw problemen. (* "Hostel" - een voornamelijk Brits toezicht accommodatie-ook "jeugdherberg")
 4. 4
  Deel uw problemen:
  • Op bepaalde tijden gewoon erkennen van een probleem en wordt niet helpt bij het invoeren out oplossingen. Wat je misschien moet doen is praten over uw probleem met een. Dit zou niet alleen ontzorgen u, maar betrek uw vriend in de manier waarop het uitchecken.
 5. 5
  Doe wat lichte oefeningen en activiteiten:
  • Probeer wat lichte oefeningen of een lichte sport. Diepe ademhaling oefeningen zoals ademhaling in van het ene neusgat en uitademen van de andere zou je zeker ontspannen. Lichte sport zoals zwemmen of fietsen zou inderdaad verfrissend en verjongend. Zelfs meditatie en yoga helpt je om je zenuwen te kalmeren en krijt uit alle stress.
 6. 6
  Doorschakelen jezelf:
  • Bekijk enkele nieuwste films en warme of favoriete muziek bij uw dichtstbijzijnde winkel. Kijken hoe ze kunnen je gedachten weg van de spanning te nemen en bieden u de tijd om. Zelfs uw favoriete show op tv kunt klikken. Je weet nooit zelfs sommige tv-programma's kunnen spellen het perfecte antwoord op al uw vragen.
 7. 7
  Controleer verschillende chill pillen verkrijgbaar bij medische winkels die u kunnen helpen om tijdelijk te ontspannen. Ex: 'bach rescue remedy' of 'stille tijd.'
 8. 8
  Vinden of antihistaminica kunnen helpen ontspannen en, echter, kunnen zij sommige mensen nerveus maken, i e:.. is 'angst' gemeld aan het auto-immuunsysteem verstoren en kunnen reacties vergelijkbaar met allergische reacties en reacties op tragische gebeurtenissen bij veel mensen veroorzaken.
 9. 9
  Accepteer en omarm uw situatie. Er is niets om te draaien uit / af te leiden onszelf uit. Het vullen van een emmer met water dat we beseffen dat het nooit krijgen gevuld-dus we blijven vullen sneller te proberen en op te lossen die (denken we) er. Sneller en sneller we gaan, maar het sneller vullen we, hoe sneller het wordt geleegd. We hoeven niet te sneller vullen. We moeten gewoon het gat te zien.... angst is geen probleem. Het probleem is dat we denken dat het een probleem is.

Mindfulness van angst

 1. 1
  Herinneren aan de situatie die de angst gecreëerd.
 2. 2
  Toegang tot de emotie en het loslaten van het verhaal.
 3. 3
  Zitten met de emotie - Hou het in uw gebied van bewustzijn zonder te oordelen of te proberen om het te repareren. Leer hoe je uit een relatie met de emotie zonder steeds verloren in reactieve denken. Proberen te verhouden tot de angst van een u zou doen om een ​​vriend in nood.
 4. 4
  Geef de emotie een beeld vormen. Iets dat resoneert met de emotie - het zou een scène, een abstract object, gezicht van een persoon te zijn.
 5. 5
  Bestudeer de afbeelding en vervolgens te onderzoeken wat het nodig heeft en wat u de afbeelding om te helpen het op te lossen kan geven. Als het beeld was van een bang kind, dan gaat het kind en houdt het misschien heel geschikt om de angst te verlichten.
 6. 6
  Herhalen en verfijnen totdat de emotie zelf is opgelost en komen tot rust.

Tips

 • U kunt wat lavendelolie toepassing te ontspannen en ellende je zenuwen. Slechts een druppel in de buurt van uw lobben doet wonderen.
 • Neem diep adem of te mediteren.
 • Vermijd hoge cafeïne dranken zoals ze stimuleren uw systeem en stapel op in plaats van ontspanning.
 • Bij sommige vrouwen, kan angst worden veroorzaakt (of verergerd) door de lage niveaus, meestal progesteron... en progesteron daalt in tijden van stress (zoals de feestdagen). helpt om levels uit te laten vallen te laag, en lage serotonine kan leiden tot angst en depressie. Artsen kunnen testen voor lage en voorschrijven (hoewel veel artsen zijn zich niet bewust van het verband met angst-depressie), het is ook zonder recept verkrijgbaar, die je een idee hoe veilig het is bij gebruik volgens voorschrift geeft. Aanwijzingen dat angst kan zijn progesteron gerelateerd zijn: symptomen erger worden in de twee weken vóór de menstruatie, tijdens de perimenopauze / menopauze of na de bevalling. Soms zijn de symptomen gepaard gaan met ernstige en slapeloosheid; sommige vrouwen kunnen meer hoofdpijn / migraine te krijgen. OPMERKING: synthetische progestagenen zoals Provera, medroxyprogesteron, DepoProvera en anticonceptiepillen kunnen deze symptomen erger in plaats van beter te maken, we hebben het over progesteron specifiek, niet zijn "vervangers". Progesteron is beschikbaar als Progest crème (een goed merk) zonder, en zoals Prometrium capsules met voorschrift; compounding apotheken maken ook verschillende dosis vormen (zoals Progesteron 50 mg / ml Lotion, verergerd).
 • Voeg een scheutje citroen in groene thee om je zenuwen te ontspannen..
 • Probeer alle eenvoudige remedies voordat u een anti-stress pillen. Het is altijd makkelijk om te beginnen op hen, maar bijna onmogelijk om te stoppen.
 • Voor volwassenen meestal een combinatie van een lichte drug en remedies werkt efficiënter.
 • Geconfronteerd met de oorzaak van uw angst en spanning. Loop nooit weg, ze zijn niet je vijand, maar vrienden
 • Probeer jezelf uitdagen en het soort van angst je hebt herkennen. Bijvoorbeeld, als je ochlophobia u misschien overwegen op zoek naar foto's van mensenmassa's en het kijken naar video's van grote menigten. U kunt daarna proberen te gaan naar een drukke plek met een familielid of een vriend die je angst begrijpt. Langzaam uitdagende jezelf kan helpen verlichten van de angst.

Waarschuwingen

 • Medicatie zal niet helpen op de langere duur, beter om het te houden als een laatste optie.
 • Zelfs de lichtste pillen moet worden geconsumeerd alleen na overleg met een arts om met andere medicijnen "conflicten te vermijden".
 • Deze maatregelen staan ​​niet in voor de medische hulp, kan het je goed doen in de milde problemen. Raadpleeg een arts bij ernstige aanvallen van fobie. Veel druk van angst en stress kunnen schadelijke effecten hebben op het zenuwstelsel en bloeddruk hebben. Indien niet tijdig wordt behandeld, kan je fobie leiden tot aanzienlijke problemen, sociale verlegenheid en gebrek aan om het gezicht situaties.
 • De meeste suggesties zijn alleen geschikt voor kortere periodes van angsten, waar de oorzaken kunnen worden ontdekt en beredeneerd. Als het probleem aanhoudt voor langere tijd neem dan contact op met een medisch adviseur.
 • Blijven werken met alle technieken tot je vindt wat het beste werkt met je angsten. Deze werkwijze zal u helpen tegen je op te staan ​​angsten en blaas je probleem weg met de tijd. Vergeet niet alle technieken en manieren hebben uiteenlopende effecten op mensen en de resultaten kunnen verschillen van de ene persoon naar andere. Wees geduldig en kalm, kan niemand je tegenhouden triomf in de strijd, behalve jezelf.
 • Als deze suggesties niet helpen, en nervositeit weerspiegelt nog steeds in het gedrag van de persoon bij sociale gelegenheden. Dan is het misschien een soort van angst oproepen voor medische behandeling en niet eenvoudige zorg.